Обяви за имоти | Обяви за квартири | ImotBG.ovo.bg - Обяви за имоти | Обяви за квартири | ImotBG.ovo.bg
ИмотБГ

Главна | Регистрация | Вход
Неделя, 25.06.2017, 04:51
Добре дошли Гост | RSS
 
Сайт меню
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
OFERTINI.com
ofertini.com
FACEBOOK
Главна » Сайт Каталог (163)

Агенции за Недвижими Имоти в Благоевград [13]Агенции за Недвижими Имоти в Бургас [22]
Агенции за Недвижими Имоти във Варна [21]Агенции за Недвижими Имоти във Велико Търново [9]
Агенции за Недвижими Имоти във Видин [1]Агенции за Недвижими Имоти във Враца [4]
Агенции за Недвижими Имоти в Габрово [6]Агенции за Недвижими Имоти в Добрич [3]
Агенции за Недвижими Имоти в Кърджали [3]Агенции за Недвижими Имоти в Кюстендил [1]
Агенции за Недвижими Имоти в Ловеч [2]Агенции за Недвижими Имоти в Монтана [2]
Агенции за Недвижими Имоти в Пазарджик [5]Агенции за Недвижими Имоти в Плевен [1]
Агенции за Недвижими Имоти в Перник [2]Агенции за Недвижими Имоти в Пловдив [13]
Агенции за Недвижими Имоти в Разград [1]Агенции за Недвижими Имоти в Русе [4]
Агенции за Недвижими Имоти в Силистра [1]Агенции за Недвижими Имоти в Сливен [1]
Агенции за Недвижими Имоти в Смолян [1]Агенции за Недвижими Имоти в София [35]
Агенции за Недвижими Имоти в Стара Загора [5]Агенции за Недвижими Имоти в Търговище [2]
Агенции за Недвижими Имоти в Хасково [3]Агенции за Недвижими Имоти в Шумен [1]
Агенции за Недвижими Имоти в Ямбол [1]

Агенция за недвижими имоти БОНИ - едностайни,двустайни,тристайни,апартаменти,къщи,офиси,магазини,наема,отдава под наем,купува, продава ... http://imotibony.dir.bg 
Агенции за Недвижими Имоти в град София | Прегледи: 315 | Добавено от: Агенция за недвижими имоти БОНИ | Дата: 08.10.2014

Агенция за недвижими имоти "Актив" е фирма с основен предмет на дейност - посредничество при търговия с недвижими имоти и строителство. 
Стабилните позиции на фимата сред силната конкуренция в бранша се дължат на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение. 
Ръководството на "Актив" поставя акцент в повишаване на квалификацията и мотивацията на служителите, непрекъснатото маркетингово проучване на интересите на клиентите и предлагане на услуги с възможно най-високо качество в областта на търговията с недвижими имоти. 
Агенция за недвижими имоти "Актив" извършва посредническа дейност при търсенето и предлагането на недвижими имоти: покупки, продажби, наеми, оценки. Също така разполага с екип от квалифицирани юристи, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки. 
Работата с Агенцията гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето на недвижим имот. 
Сайтът на агенция за нeдвижими имоти  "Актив" позволява непрекъснат достъп до информацията за предлаганите от фирмата обекти, актуализирана ежедневно, което е предпоставка за лесна и безпогрешна ориентация на пазара на имоти.
гр.Търговище
ул. " Г.С.Pаковски " №75
тел. 0601 6 27 41 ; 0899 / 905 193
Агенции за Недвижими Имоти в град Търговище | Прегледи: 502 | Добавено от: Агенция "Актив" | Дата: 29.01.2014

Агенция Ерудит , гр.РУСЕ
"ЕРУДИТ” ООД - екип от професионалисти, работещи в областта на недвижимите имоти, счетоводно-административното обслужване. Нашите услуги са пълни и завършени.Главна задача в нашето обслужване е клиентите ни да са удовлетворени от нашата компания и да ни препоръчат на други клиенти. 
Приоритетна дейност са международните сделки с недвижим имоти, но фирмата ни успешно оперира както на територията на град Русе, така и в цялата страна.Имаме сключени договори с утвърдени строителни фирми и продаваме имотите по техни цени. 
Така клиентите ни са презастраховани чрез професионализма на нашите партньори,лоялността ни като посредник по сделките и не на последно място с перфектна юридическа документация.
гр. Русе
ул. Христо Г. Данов №7 , Бл. ТИЦ , вх. 1 , ет. 1
Тел:   082/ 82 82 52
GSM:  0886 34 34 94
Агенции за Недвижими Имоти в град Русе | Прегледи: 595 | Добавено от: Агенция Ерудит | Дата: 29.01.2014

РУСЕНСКИ ИМОТИ ЕООД разполага със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Нашият почерк е да работим коректно и открито, както с клиентите си, така и с колегите от този бизнес. В условията на интензивно развитие ние разработихме успешна бизнес и рекламна стратегия, базирана на медийна и интернет реклама и включваща модели на мениджърски решения, съобразени с конкретните изисквания на всеки наш клиент. В същото време ние превръщаме лоялността и компетентното отношение в аксиоми от етичния кодекс на всекидневната ни работа.
Фирмата предлага на клиентите си широк спектър от услуги, персонифицирани според нуждите на всеки от тях, обхващащ цялостната дейност на търсене, предлагане и управление. Предлагаме Ви правен и маркетингов анализ на търсенето и предлагането на пазара на недвижими имоти. Управление и реализация на чужди и български инвестиции. Фирмата разполага както с отличен екип, така и с асоциирана група консултанти: икономисти, юристи, архитекти, строители и други специалисти, които биват привличани в интерес на клиентите.
гр.Русе
ул."Борисова" №38 (до 2 п-ка), ет.1, 
тел. 082 828 490, моб. 0885 117 665
офис 2 - бул. "Липник" № 30, с/у бл. Олимп
Агенции за Недвижими Имоти в град Русе | Прегледи: 797 | Добавено от: Агенция Русенски имоти | Дата: 29.01.2014

Сиана Недвижими Имоти Русе е агенция, която многократно е доказвала, че опитът и компетентността в областта на недвижимите имоти са от ключово значение, както и движещата сила на имотния бизнес. Зад нас стоят 17 години, през които специалистите ни изработиха реномето на една от най-сериозните фирми на пазара на имотите в Русе.  Ние съградихме екип, специализиран в цялата гама от услуги, свързани с процедурите по покупко–продажба, наемане или отдаване на недвижими имоти, както и в областта на консултациите по възможно всички въпроси, които биха могли да възникнат в процеса на имотната сделка.
 Основната дейност на Сиана Недвижими Имоти Русе е посредничество при покупка и продажба на апартаменти, къщи, търговски и промишлени обекти, магазини, офиси, парцели и складове, наемане и отдаване на имоти. Ние извършваме юридически консултации във връзка с всички видове имоти и работата с тях, оказваме съдействие и даваме съвети при кредитиране от банки, както и проучвания на пазара на недвижими имоти. Можете да разчитате на компетентни предложения и извършване на довършителните работи и ремонт на закупените или наети обекти. Професионалното отношение към клиента, неговите нужди и изисквания са главната ни цел и основна задача. Детайлното познаване на пазара на недвижимите имоти, съчетано с експертността и коректността на дългогодишните ни специалисти брокери на недвижими имоти, са нашата гаранция за висок професионализъм, етика и отлични резултати. Екипът на Агенция Сиана Недвижими Имоти Русе ще Ви информира подробно за всички предложения на имотния пазар, съдействайки за окончателния подбор на конкретните оферти, изцяло отговарящи на Вашето търсене на имот.
гр.Русе 
   Сиана Имоти Русе - Oфис 1
ул."Борисова" №8, ет. 2 /срещу сладкарница "Неделя"/;
телефон: 0892/497 979; 0888/326 376; 082/877 701
   Сиана Имоти Русе - Oфис 2
ул."Александровска" №10, ет.2 / над магазин "Queen’s"/.
телефон: 0887/628 565; 082/877 702; 082/877 707
   Сиана Имоти Русе - Oфис 3
ул."Александровска" №68, ет. 2 /вход от ул. Муткурова №2 срещу тотото/.
телефон: 0892/202 402; 082/877 703; 082/877 770
Агенции за Недвижими Имоти в град Русе | Прегледи: 551 | Добавено от: Агенция Сиана | Дата: 29.01.2014

Агенция за недвижими имоти „Стив" е създадена през 1994 г. в гр. Монтана, за да посрещне нуждите на частните и корпоративни клиенти в недвижимите имоти и предлага ефективни решения, благодарение на солидния си опит на пазара за недвижима собственост. Компанията ни е специализирана в посредничество при покупко-продажба и наем на имоти: жилищни, търговски, офиси, индустриални площи и земя; предоставяне на консултантски услуги. Ние сме способни да осигурим за Вас подходящите имоти с необходимата бързина и точност. Основните ни предимства са добре развитата и работещата мрежа от контакти, както и трайното ни сътрудничество с местни инвеститори, строители и собственици на имоти. Екипът ни с готовност ще отговори на всички ваши въпроси относно закупуването на недвижима собственост и ще ви дадат обективен съвет, съобразен с изискванията ви. В наше лице ще намерите честен и доверен съветник, с помощта на който ще достигнете до точното за Вас решение.
гр.Монтана
бул.Александър Стамболийски №12, ет.1
Телефон: 096 303012
Мобилен: 0898407055
Агенции за Недвижими Имоти в град Монтана | Прегледи: 394 | Добавено от: Агенция „Стив“ | Дата: 29.01.2014

Недвижими имоти "Елзирос"
гр.Кюстендил 
пл."Демокрация"№37 
тел: 078/ 52 30 49, 0899146647, 0886501319 

FORUM Real Estate Company е фирма с основен предмет на дейност - посредничество при търговия с недвижими имоти, строителство и консултанска дейност. 
Стабилните позиции на фирмата сред силната конкуренция в бранша се дължат на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионална етика, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение. 
Ръководството на FORUM Real Estate Company поставя акцент в повишаване на квалификацията и мотивацията на служителите, непрекъснатото маркетингово проучване на интересите на клиентите и предлагане на услуги с възможно най-високо качество в областта на търговията с недвижими имоти. 
Агенция FORUM Real Estate Company извършва посредническа дейност при търсенето и предлагането на недвижими имоти: покупки, продажби, наеми, оценки. Също така разполага с екип от квалифицирани юристи, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки.
Работата с Агенцията гарантира коректност, сигурност и отличен избор в търсенето на недвижим имот. 
Сайтът на агенция FORUM Real Estate Company позволява непрекъснат достъп до информацията за предлаганите от фирмата обекти, актуализирана ежедневно, което е предпоставка за лесна и безпогрешна ориентация на пазара на имоти.
гр.Добрич
ул. "Д-р. Иван Пенаков" № 4
моб: 0878 457 695, 0899 538 784
моб: +0044 75 113 045 51
Агенции за Недвижими Имоти в град Добрич | Прегледи: 427 | Добавено от: Агенция Форум Имоти | Дата: 29.01.2014

Агенция за недвижими имоти СИТИ е създадена през 2008, представляваща българска компания с фокус посредничество и услуги в областта на недвижима собственост в област Добрич.
В резултат на дългогодишния си опит и установени традиции Агенция СИТИ се е наложила, като надежден и коректен партньор на пазара на недвижими имоти в област Добрич, предоставяйки качествени и широкоспектърни услуги и консултации в сферата на покупко-продажби, наеми и управление на имоти.
Стремежът на Компанията е да отстоява изградените позиции на пазара, като гарантира високо качество на предлаганите услугите и удовлетвореност на партньорите си.
Управлението на Агенция СИТИ непрекъснатото отстоява работа  базирана на основни професионални и етични принципи, отговорност към върховенството на Закона и Клиента.
Компанията не допуска процедури и сделки, които биха създали евентуален финансов, правен или друг проблем на Клиента.
Агенция СИТИ стриктно запазва конфиденциалността на поверената от Клиента информация.
гр.Добрич
ул. „Васил Левски" №1
Телефон: 0896 662 319
Агенции за Недвижими Имоти в град Добрич | Прегледи: 409 | Добавено от: Агенция СИТИ | Дата: 29.01.2014

Ромел ЕООД - Недвижими Имоти Ви поздравява с Добре дошли на страниците на romel-bg.com. Предлагаме Ви актуална и най-подробна информация за продажба и наем на всички имоти от базата-данни на Ромел ЕООД- апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, както и възможност за заявка на имоти продава и дава под наем. Всички обяви за имоти се поддържат online от нашите брокери и се актуализират всеки ден. Тук ще намерите и много помощна информация, свързана с наеми и продажби на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.
"Ромел ЕООД" с офиси във Варна, София, Враца и Елена е агенция за недвижими имоти, която има за цел да Ви помогне да реализирате вашата оферта, както и да намерите подходящата за вас оферта. Ние сме готови да Ви помогнем да изградите ясна представа за това което търсите, както и да направим невъзможното, за да останете доволни. Ние сме хора, поддържащи контакти с голям брой продавачи и купувачи на недвижими имоти, някои от които вече са се убедили в качествата на агенция "Ромел ЕООД"
гр.Враца
ул. "Георги Бенковски" №2
тел./факс: 092/ 66 66 71
Агенции за Недвижими Имоти в град Враца | Прегледи: 515 | Добавено от: Агенция Ромел | Дата: 29.01.2014

„Борса имоти" ЕООД извършва следните услуги с недвижими имоти:
- Консултации
- Посредничество
- Управление
- Проучване, анализ и пазарни оценки
- Строителство
- Съдействие за банкови кредити
гр.Враца
Офис „Централен":
бул."Христо Ботев" 20, гр.Враца
тел. 092 661686, 092 661886, 092 624402
Агенции за Недвижими Имоти в град Враца | Прегледи: 677 | Добавено от: „Борса имоти“ ЕООД | Дата: 29.01.2014

Имот Консулт е фирма с основен предмет на дейност – посредничество при търговия с недвижими имоти, лицензирани оценки на недвижими имоти и земеделски земи, консултации към инвестиционни проекти, проектиране и въвеждане в експлоатация на обекти.
Екипа на Имот Консулт е с двадесет годишен опит в областта на недвижимите имоти, спазващ професионалната етика, залагащ на точното определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.
Имот Консулт работи с екип от квалифицирани юристи и нотариуси, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки.
Имот Консулт е член на Националното сдружение за недвижими имоти, което е представителнaта браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България.  
гр.Враца
ул. "Иванка Ботева'" № 20
тел.  0879 217 204, 0898 509 985
Агенции за Недвижими Имоти в град Враца | Прегледи: 835 | Добавено от: Агенция Имот Консулт | Дата: 29.01.2014

Агенция за недвижими имоти "Империал хаус” е създадена през 1997 г. в гр. Хасково. Агенцията е специализирана в областта на посредничеството при сделки с недвижими имоти: 
- покупко-продажби
- строеж на нови кооперации, включително обезщетение на собственици срещу парцел
- наемни отношения и замениv
- изкупуване на имоти
- пазарни оценки
- консултации
- проектиране, проучване на имоти за строеж
- банково посредничество (съдействие за ипотечни кредити)
за всички видове имоти – жилищни, търговски, ваканционни, промишлени и парцели земя на територията на България.
гр. Хасково
Изчислителен център, етаж 3, офис 306
тел.: 038/ 665031 ; 0888/ 803896 ; 0894/ 302044 
Агенции за Недвижими Имоти в град Хасково | Прегледи: 647 | Добавено от: Агенция Империа хаус | Дата: 28.01.2014

"Тера" е компания,основана през 2004 година,специализирана единствено и изцяло в областта на недвижимите имоти. През изминалите години, ние успяхме да се наложим като фирма, работеща успешно не само с български, но и с чуждестранни инвеститори. Това ,което ще ви предложим е професионализъм, коректност и максимално задоволяване на вашите изисквания.
Вие ще бъдете консултирани, относно маркетинговите особенности на пазара в дадения момент, както и къде е най-изгодно да инвестирате вашите пари, с цел реализиране на бъдещи доходи.
Ако професионализмът и лоялността са нещата на които държите, то ние сме ВАШИЯ БРОКЕР ! 
гр.Хасково
ул.Васил Друмев 2 А ет.1
тел: 038 66 22 87
GSM: 0887 977 751, 0895 027 555
Агенции за Недвижими Имоти в град Хасково | Прегледи: 819 | Добавено от: Агенция "Тера" | Дата: 28.01.2014

Амброзия - 90 е създадена през 1990 год. и е една от първите агенции в гр. Стара Загора работеща в бизнеса с недвижими имоти. Член е на НСНИ от 2004год.
Дейността на агенцията обхваща всички сфери на посредническите услуги - продажби, отдаване под наем, консултантски услуги, управление на имоти, както и съдейства на своите клиенти за получаване на банкови кредити.
 За максимална защита интересите на клиента, фирмата дава консултация в областа на недвижимите имоти, подготвя всички необходими документи за финализиране на сделката и изготвя договори.
Агенцията е добре работеща и утвърдена на пазара на недвижими имоти. За всички тези години, ние изградихме отличен авторитет, базиран на високо качество на предлаганите от нас услуги. Дългогодишният ни опит ни дава възможност да Ви консултираме професионално.
гр.Стара Загора
ул. Свети Княз Борис № 79, вх. В, офис 21 /до Централна поща/
Телефон: 042 60 33 11

Търси
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
SMS ВИП САЙТ
SMS ВИП ОБЯВА
OFERTINI.com
ofertini.com
INSERT.BG
    

Copyright MyCorp © 2017 | Създайте безплатен уеб сайт с oVo